onsdag 27. februar 2013

Galskap, humor og god kjemi......

Mandag 25.februar fikk jeg treffe Trine Grung - en ekspert på sosiale medier. Den dagen var noe av den mest inspirerende og morsomme dagen i mitt liv. Jeg er over 50 år og lærer hele tiden - og oppdaget at jeg faktisk får det til. Å være hjemme hos Trine var fantastisk, vi hadde god tid og jeg fikk spørre og spørre og spørre.........og spørre :) Trine synes nok sikkert en stund at det gikk litt seint, så hun trykket og trykket for meg. Det viktigste var allikevel at hun fikk meg til å forstå den store tegningen rundt sosiale medier og hvordan ting hang sammen. Jeg har hoppet rundt omkring som en glad og våryr hare på nettet - nå skal jeg binde det sammen, som en glad og våryr hare.

Og galskapen oppi det hele var at svarene ligger rett foran nesen min - Trine stilte spørsmål slik jeg ville stilt mine spørsmål i en coaching setting. Da fikk jeg en aha opplevelse - det er slik mine kunder må ha det :) Hun viste meg at jeg prøvde meg som tankeleser - noe som fungerer svært dårlig. Hva skal du med bildet av domen fra Firenze, spurte hun. Det?, sa jeg bestyrtet - det er hele plattformen min for all min jobbing. Ja men hva er det du prøver å si? Jo jeg forklarte hva jeg mener med bildet - og nå kommer det morsomme for Trine spør - ja og hvor står det?? Da så jeg det - som lyn fra den mye omtalte himmelen - det stod jo ingen steder.

Trine har startet Synlighet på nett.......og jeg gleder meg virkelig til forsettelsen, for dette er bare begynnelsen. Resten av denne uken går til tekniske ting - og foresten har hun fått meg til å bruke mobilen slik den brukes nå. Jeg samordner og "synker" alle hjelpemidlene mine.

Og så skal jeg ta en tur til London imorgen - det blir min store belønning for alt arbeidet hittil.

Takk Trine og jeg skal suge til meg alt du kan bidra med!!!

2 kommentarer:

  1. Jeg er så glad og stolt over hva du kommer til å få til nå Else-Marie...dette var ufattelig kjekt å lese!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Trine - du er grunnen nå til at jeg nesten eksploderer av energi. Det er nesten så jeg ikke vil reise til London - eh det var bare tull. Tror nok vi får mer med hevrandre å gjøre :)

      Slett